Anvelope second hand Vara Bucuresti

Telefon: 0723 666 323

Email: office@anvelopesecondhandbucuresti.ro

Adresa: Soseaua Alexandriei nr. 90, Bucuresti

Daca doriti sa achizitionati anvelope second hand de vara va rugam sa ne contactati. Depozitul de anvelope de vara se afla in Bucuresti.

 


Vizualizare hartă mărită

Cautati anvelope second hand in Bucuresti de vanzare la preturi foarte mici? Noi vindem anvelope sh in Bucuresti de vara sau de iarna, all seasons, pentru autoturisme, autoutilitare,4×4, SUV si pentru camioane. Pe anvelopesecondhandbucuresti.ro gasiti toate dimensiunile si marcile de cauciucuri second hand.

Oferim spre vanzare anvelope second hand ieftine in Bucuresti, iar depozitul de anvelope se afla pe Sos. Alexandriei nr. 90. Aceste anvelope second hand de iarna sunt importate din Germania si sunt de o calitate foarte buna.

Oferim spre vanzare anvelope second hand de vara , acestea fiind verificate atent de catre noi inainte de a fi puse in vanzare. Avem anvelope second hand all season, cauciucuri second de vara pe 13, anvelope sh de vara pe 14, cauciucuri sh pe 15 de iarna si de vara, anvelope second pe 16, cauciucuri second hand de iarna pe 17, anvelope sh de vara pe 18, vanzari de cauciucuri second hand pe 19 si 20, cauciucuri iarna second hand Bucuresti, anvelope vara second hand Bucuresti, cauciucuri ieftine, anvelope second hand Logan, cauciucuri second Sandero, anvelope second hand ieftine, vand cauciucuri second hand en gross, vand anvelope second hand ieftine, cauciucuri second Jeep, cauciucuri sh dube, anvelope second utilitare, cauciucuri sh Bucuresti, Michelin, Continental, Goodyear, Dunlop, Bridgestone, Pirelli, Fulda, Firestone, Semperit, BF Goodrich, Vredestein, Avon, Yokohama, Kumho, Hankook, Matador, Marangoni, Lassa, Debica, Sava.

Anvelope second hand pentru camioane. Pentru preturi va rugam sa ne contactati.